Výběrové řízení na architektonické a designové řešení sítě 40 prodejen s elektronikou - ZASTAVENO

Design značkových prodejen Smarty.cz

02.07.2021 15:05
interiér

Společnost Smarty CZ a.s., která už desátým rokem působí na českém trhu s elektronikou, vypisuje výběrové řízení na návrh designu pro nově budovanou síť prodejen Smarty.cz.

Známý obchod s elektronikou zaměřený na Telco, IT a chytrá zařízení, je doposud zákazníkům k dispozici na stránkách www.smarty.cz a na jedné prodejně v centru Prahy. Společnost se chce více přiblížit svým zákazníkům a změnit svůj obchodní model na omnichannelový, neboli být zákazníkům k dispozici v tu chvíli a na tom místě, kde oni zrovna potřebují. Svým přístupem chce co nejvíce redukovat rozdíly mezi fyzickým a digitálním prodejem a přirozeně je propojit.

V rámci chystané akvizice sítě prodejen společnost plánuje kompletní redesign anebo výstavbu zcela nových prodejen umístěných na prémiových lokacích v obchodních centrech po celé České republice.

Hlavním úkolem pro architektonické studio bude připravit funkční design prodejen, v němž se spojí dvě relativně odlišné vertikály Telco a Gaming pod jednou střechou. Cílem je, aby se zákazník mezi těmito vertikálami přehledně orientoval a našel to, za čím do obchodu přišel. Záměrem je, aby prostory splňovaly jak především prodejní funkci, s prostorem pro osobní konzultace zákazníků, tak i funkci showroomu. Vnitřní uspořádání prodejen musí být funkční pro pohyb zákazníků i zaměstnanců a zohlednit i praktické požadavky i na jejich zázemí.

Výběrové řízení je otevřené všem architektům a architektonickým studiím.

Cílem výběrového řízení je získat nejen ten nejlepší návrh, ale i partnera pro realizaci v průběhu dalších několika let.

Svůj zájem o účast ve výběrovém řízení a více informací k zadání můžete projevit do 19. 7. 2021 na tomto kontaktu: Renáta Milerová, [email protected]

3 komentáře
Předmět