Voděodolné laminátové podlahy Pergo pro komerční využití

29.09.2022 12:35
Pergo

První laminátovou podlahu představila společnost Pergo před více než 40 lety. Díky neustálým inovacím a patentům dovedla tento typ podlahové krytiny téměř k dokonalosti a dnes může svým zákazníkům nabídnout prémiový produkt v široké škále barev, dekorů, povrchových textur i formátů, který se snadno instaluje a odolá mechanické zátěži i vodě.

Podlahové krytiny Pergo, jejichž vzorky firma nabízí architektům a designérům zcela zdarma, se díky konstrukci jednotlivých lamel a patentovaným zámkovým systémům PerfectFoldTM a Uniclic mohou pyšnit zcela unikátními vlastnostmi. Vedle snadné montáže jde o extrémní odolnost vůči poškrábání a opotřebení (která překonává běžné standardy v komerčním prostředí), dále odolnost vůči nárazu (povrch TitanXTM), pronikání vody a vlhkosti (technologie AquaSafe) a antistatické vlastnosti, kterých je dosaženo použitím elektricky vodivého grafitu. Díky všem zmiňovaným výhodám se podlahy Pergo velice snadno udržují a vydrží dlouho krásné i v nadměrně namáhaném prostředí.

Laminátové podlahy z kolekce Pergo Sensation jsou opatřeny lisovanou V-spárou a díky inovativní technice grafického reliéfu mají mimořádně realistický povrch, který je ještě umocněn matnou povrchovou úpravou. Nabízeny jsou v nepřeberném množství barev, dekorů, textur i formátů a lze je doplnit i obvodovými a přechodovými lištami ve stejném provedení. V portfoliu společnosti Pergo najdete jak rustikální podlahy s výraznou kresbou, tak i decentnější, minimalistické varianty v nadčasových odstínech, s různou délkou a šířkou jednotlivých lamel, rozdělené do kolekcí Bergen, Drammen, Mandal, Domestic Elegance, Long Plank, Wide Long Plank, Modern Plank a Narvik Pro X. V čem se jednotlivé produktové řady liší, zjistíte na pro.pergo.cz, kde si rovněž můžete objednat jejich vzorky zcela zdarma.