Blíží se druhý díl Wienerberger fórum 2022

13.06.2022 00:00
Wienerberger cihlářský průmysl, a. s.

Odborná online konference pro projektanty, architekty, studenty a stavební firmy s datem konání 16. 6. 2022. Poslední Wienerberger fórum 2022, které proběhlo v lednu tohoto roku, přineslo převratnou novinku, která dosud neměla v oboru českého stavebnictví obdoby. Společnost Wienerberger při něm představila nový virtuální svět World of Wienerberger, který poskytuje unikátní možnosti pro zobrazení technických detailů za pomoci 3D animací a znázorní navrhování v několika různých prostředích.

Díky online konferenci se mohli podobné akce poprvé zúčastnit nejen odborníci, ale také všichni, kteří se celkově zajímají o stavebnictví. A protože byla konference velmi úspěšná, už 16. 6. 2022 se dočkáme jejího pokračování.

Praktické ukázky online

Pokračování odborné konference bude i v tomto případě pro všechny projektanty, architekty, studenty i stavební firmy. Zúčastnit se pochopitelně může i široká veřejnost. Ve volném pokračování Wienerberger fóra 2022 ale nečekejte žádné další běžné semináře ani workshopy. Společnost Wienerberger opět připravuje virtuální svět s praktickými ukázkami, které ještě více propojí přednášející odborníky se všemi účastníky akce.

Pozvání tentokrát přijalo sedm odborníků, kteří postupně uvedou přednášky na vybraná téma. Jako při každé podobné akci, i zde je možné získat body do celoživotního vzdělávání ČKAIT a ČKA. Za účast na Wienerberger fóru 2022 je udělen 1 bod do programu celoživotního vzdělávání ČKAIT a 1 bod do celoživotního profesního vzdělávání ČKA.

Účast na pokračování Wienerberger fórum 2022 je ZDARMA

Online konference proběhne 16. června 2022 a je již tradičně pro všechny účastníky zdarma. Svou registraci můžete provést na stránce www.wipzona.cz. Více informací o online konferenci, která poradí a inspiruje, najdete na stránkách www.wienerberger.cz/forum22.

Videopozvánka

Wienerberger fórum 2022, 2. díl – témata a přednášející

Úvod: Novinky v sortimentu a trendy ze světa Wienerberger
Ing. Jiří Dobiáš, Ph.D., vedoucí produktového managementu společnosti Wienerberger