Elegance sama: český výrobce venkovního stínění NEVA uvedl na trh podomítkovou screenovou roletu

01.08.2024 15:15
Žaluzie NEVA s.r.o.

Renomovaný český výrobce venkovního stínění NEVA rozšířil své portfolio a nově nabízí podomítkové screenové rolety. Ty jsou jedinečné zejména tím, že nemají žádné viditelné svary ani šrouby, takže jsou po instalaci pod omítku designově absolutně čisté.

Čistý a elegantní design bez šroubů a svarů

Podomítkovou screenovou roletu od NEVY pořídíte ve dvou variantách – s menší a větší hřídelí. Větší varianta zastíní až 6 metrů široké plochy, takže se hodí i pro velká okna nebo HS portály.

"Na vývoji podomítkové rolety jsme pracovali dva roky. Největší radost máme z toho, že se skutečně povedlo schovat všechny šrouby a svary, takže když se roleta ukotví a schová pod omítku, působí velmi elegantně. Věříme, že toto ocení architekti, designéři a vlastně i samotní zákazníci," říká Jiří Umlauf, obchodní ředitel NEVY.

Kromě čistého designu screenová roleta nabízí také velmi jednoduchou údržbu, kdy bez potřeby šroubování vyměníte motor i látku.

Na výběr máte z desítek látek

Nová podomítková screenová roleta od NEVY je dostupná v 21 standardních látkách, s možností individuální objednávky látky v jakékoliv barvě či propustnosti, od částečně průhledných po zcela zatemňující. NEVA má navíc vlastní práškovou lakovnu, ve které dokáže nalakovat příslušenství v kterékoliv barvě RAL, aby jej šlo jednoduše sladit s rámem oken nebo fasádou.

"Látky pro screenové rolety bereme od evropských dodavatelů, belgické společnosti Helioscreen a francouzské Serge Ferrari, které jsou špičky v oboru," doplňuje vedoucí obchodního oddělení NEVY Lukáš Musil.

Jakékoliv podrobnější technické parametry, včetně například odolnosti proti větru, zákazník najde přímo na stránkách NEVY.

Dodací lhůta 10 pracovních dní

Veškeré komponenty pro výrobu screenových rolet ve standardních barvách drží NEVA skladem a stejně jako u dalších produktů garantuje dodání do 10 pracovních dní od schválení objednávky.

Tím usnadňuje práci navazujícím subjektům – typicky montážní firmě – která si může roletu objednat přesně na den a nechat dovézt rovnou na stavbu, kde ji v ten den i nainstaluje.