Světelná řešení překračující hranice designu a technologií přináší nová kolekce osvětlení The Lighting Bible 15 od Delta Light

17.06.2023 21:20
Delta Light Czech s. r. o.

Belgický výrobce osvětlení DELTA LIGHT pravidelně vydává svou bibli světel. Letos se jedná již o patnáctou edici s názvem MOMENTUM, která na více než tisíci stránkách prezentuje to nejlepší ze světa architektonických svítidel.

Maximální flexibilita

Do rezidenčních, stejně jako komerčních prostor, je určena nová kolekce OBIN, jejíž svítidla umožňují maximální flexibilitu a nejvyšší uživatelský komfort. OBIN představuje špičkové řešení ztělesňující závazek společnosti Delta Light ke kvalitě a inovacím. Minimalistické svítidlo je založené na patentovaném systému ERS, díky kterému je otočné o 360° a naklápěcí o 45°. Díky tomu vyhoví všem uživatelským požadavkům, ať už jde o jemnou a so- fistikovanou atmosféru nebo funkční a všestranné řešení interiérového osvětlení.

Měkká záře světla

Mezi novinky v dekorativním osvětlení patří stolní lampa OONO T doplňující kolekci solitérních lamp OONO, která se pyšní rozmanitým výběrem velikostí a různých designových variant pro interiérové i exteriérové užití. Lampa OONO T je, stejně jako její předchůdci, plná protikladů; přes den plně září jako stolní světlo, večer se naopak ztlumí pro příjemné chvíle. Světelná koule působí teplým a měkkým dojmem, zatímco kovový stojan představuje její chladný kontrast

Elegance a komfort

Na estetickou, ale rovněž technickou stránku, byl kladen důraz u svítidla MIKALINE. Černé struktu- rované linie jsou v silném kontrastu s lesklými chromovanými spojovacími komponenty a hravý tvar kabelových konektorů vnáší do lineárních vzorů překvapivý prvek. S MIKALINE lze vytvářet až 10 metrů dlouhé kompozice z jednoho napájecího bodu pro celkové osvětlení místnosti nebo nepřímé nasvětlení stěn či jen jako čistý lineární vzor. Možnosti jsou s MIKALINE nekonečné a přizpů- sobitelné individuálním preferencím.

Pro náročné prostory

K vhodnému osvětlení interiérových prostor se řadí bezesporu nový model SHIFTLINE M26 FLOOR. Představuje nový koncept osvětlení vytvořený na základě stávajících magnetických profilů, které poskytují maximální míru svobody při umístění i změně polohy. Stojací lampa kouzlí každého, kdo upřednostňuje jednoduché akcentové osvětlení a nepřímé nasvětlení prostor.

Zvýrazní a oživí

Vzhledem k tomu, že venkovní svítidla musí odo- lávat drsným povětrnostním podmínkám a častým změnám počasí, dodržuje Delta Light nejvyšší standarty jak při výběru materiálů, vhodně zvolených technologií, tak během výrobního procesu. Podlahové svítidlo LOGIC 190 je toho nejlepším příkladem. Zapuštěný podlahový reflektor lze otáčet o 360° a naklápět až o 25°, bez jakéhokoliv poškození, vniknutí vody nebo prachu. Svítidlo je ideální pro instalaci kolem fasád a architektonických prvků, protože snadno osvětluje strukturované vertikální povrchy, které navíc oživuje.

> www.svitidla-deltalight.cz
> www.deltalight.com